EuPlatesc.ro WooCommerce plugin și integrare Wordpress

Majoritatea clienților noștri care au afaceri – în special online – direcționate spre piața clienților din România au optat încă de la bun început pentru soluții de eCommerce și magazine online de la Webgraphic, cu necesitatea integrării unui sistem de plată online cu cardul, alături de cele clasice în sistem ramburs sau prin ordin de plată.

Recomandarea noastră a fost întotdeauna EuPlătesc.ro, un procesator de plăți românesc, foarte bun și flexibil, ale cărui comisioane sunt net sub cele ale concurenței și desigur mult sub cele ale oricăror bănci. Astfel, a apărut nevoia integrării sistemului EuPlatesc în platformele utilizate.

Pentru Wordpress, am avut nevoie de dezvoltarea unui plugin specific, care să fie perfect integrabil cu WooCommerce și, în baza datelor de client, să ofere pe lângă plata online directă, posibilitatea de plăți recurente, plăți în rate și automatizarea statusurilor comenzilor în funcție de statusul plăților.

Puteți descărca mai jos în mod gratuit acest plugin. El a fost testat cu ultimele versiuni ale tuturor aplicațiilor vizate: Wordpress, WooCommerce și alte module.