SmartBill WooCommerce plugin și integrare Wordpress

Cei mai mulți dintre clienții noștri care au atât magazine online cât și puncte de vânzare clasice, cum ar fi magazinul fizic, preferă să aibă control separat asupra facturării comenzilor și gestionării stocurilor, adică magazinul online este tratat ca un canal distinct de vânzare, care nu interferează în ce privește seria facturilor sau stocul produselor cu magazinul fizic.

Totuși, unii dintre clienți doresc la un moment dat sincronizarea platformei online cu programul de facturare – în cazul de față SmartBill -, prin dezvoltarea și integrarea unui sistem ce actualizează stocurile, emite facturi cu serii predefinite, creează conturi de client și preia datele acestora din și în aplicația SmartBill atunci când cineva plasează o comandă pe site – totul automat.

Pentru Wordpress, am avut nevoie de dezvoltarea unui plugin specific, care să fie perfect integrabil cu WooCommerce și, în baza datelor de acces ale clientului (token și altele), să ofere sincronizarea și funcționalitățile descrise anterior, folosind API și conectându-se prin contul lor de client SmartBill la gestiune, facturi și alte date din aplicație.

Puteți descărca mai jos în mod gratuit acest plugin. El a fost testat cu ultimele versiuni ale tuturor aplicațiilor vizate: Wordpress, WooCommerce și alte module.