Avantaje magazine online

Sfaturi magazine online

Un website de tip magazin virtual sau magazin online oferă clientului un sistem modern și profesional de a vinde produsele sau serviciile sale online, foarte rapid și eficient. În magazinele virtuale cumpărătorii își pot crea un cont personal, pe care să îl utilizeze atunci când efectuează o comandă. Astfel, ei pot fi în permanență la curent cu ultimele noutăți, își pot verifica comenzile anterioare, adăuga adrese, imprima facturile aferente și multe altele.

Magazinul virtual a devenit în ultimii ani una din cele mai eficiente soluții pentru promovarea și comercializarea produselor.

Avantajele magazinului online:

 • din ce în ce mai mulți clienți preferă cumpărăturile online. Asta pentru că nu trebuie să te mai deplasezi la sediul sau magazinul firmei, este ușor de utilizat și cumpărarea necesită mult mai puțin timp.
 • clientul poate plăti online, cu cardul, sau în sistem ramburs.
 • căutarea produsului dorit se face extrem de rapid și ușor, oferind clientului posibilitatea de a găsi imediat produsul căutat. Nu trebuie să cauți pe toate rafturile sau "în spate" ori în depozit. Toate produsele sunt la îndemână.
 • costurile de întreținere sunt cu mult mai reduse decât în cazul magazinelor clasice.
 • mulți clienți descoperă întâmplător magazinul dvs., căutând pe internet informații sau produse asemănătoare cu ale dumneavoastră, ceea ce înseamnă o creștere a volumului de vânzări.
 • interacțiunea vânzător-cumpărător este minimă, ceea ce înseamnă timp câștigat și avantaje de ambele părți
 • magazinul online dă posibilitatea clientului de a deține și utiliza un cont la magazinul virtual. Aici el poate gestiona comenzile, adresele, detaliile profilului său și multe altele. La fel, administratorul magazinului poate edita, adăuga și sterge orice parte a conținutului magazinului - gestionând astfel extrem de eficient lista de produse, comenzi și clienți

Prețurile aferente creării unui magazin virtual sunt foarte atrăgătoare, mai ales ținând cont de avantajele acestuia și de faptul că investiția se va amortiza în doar cel mult câteva săptămâni.

Un magazin virtual conține:

 • design atrăgător, specific profilului magazinului
 • interfață client ușor de utilizat, motor de căutare internă și cont client
 • panou de administrare vânzător, din care se poate gestiona întreaga activitate a magazinului virtual
 • module și secțiuni - oferte speciale, noutăți, cele mai bine vândute produse, produse recomandate etc.
 • articole structurate pe categorii și producători
 • optimizare pentru paginile cu produse

Design modern și accesibil. Web 2.0

Un design eficient și atrăgător este un design modern, creativ, actual și la standarde înalte, perfect croit pe un fond de uzabilitate și performanță web. Întodeauna un design eficient va însemna clienți mulțumiți. Designul are două fețe: una estetică, vizibilă, de prezentare și întâmpinare, și alta abstractă, ascunsă, de funcționare și dirijare. Designul formei este ceea ce vede utilizatorul la primul contact cu site-ul. Este primul impact dintre identitatea dumneavoastră online și clientul sau vizitatorul. Este foarte important ca această experiență să fie una plăcută și care să îi satisfacă vizitatorului gusturile estetice; apoi ea trebuie să decurgă firesc către curiozitatea, interesul și plăcerea de a continua vizita. De cealaltă parte, designul fondului este mecanismul bine uns din spatele scenei, platforma pe care se desfășoară interacțiunea clientului cu dvs. Ea nu este o simplă înșiruire de funcții și variabile, ci o artă în sine. De aceea webdesignerul este totodată artist și inginer. Și de aceea noi considerăm web-designul ca fiind un concept cu o filosofie complexă în realizarea website-urilor.

Sunt greu, dacă nu imposibil, de trasat granițele fixe a ceea ce înseamnă cu adevărat un design eficient. Deși mulți pot spune cu destulă ușurință ce nu înseamnă, mai ales atunci când au contact cu un design neinspirat, ineficient și desuet. Credem însă că designul formei este o interfață grafică atrăgătoare și totuși esențializată - completă și totuși minimalistă - potrivită temei site-ului și totuși cumva specială și deosebită de altele din aceeași categorie. Designul fondului este o platformă stabilă, ușoară, prietenoasă și facil de utilizat. Parte integrantă din conceptul site-ului, ușor de administrat, rapidă și securizată, fără elemente inutile sau neidentificabile.

De o bună vreme încoace, un design modern și actual a ajuns să însemne design Web 2.0. Adică toate cele de mai sus cu o doză sporită de interacțiune socială și dinamism. Simplitate și performanță la puterea a doua, a fost și este tendința cu cel mai mare potențial din domeniul conceptelor web.

De ce designul nostru este un design web2.0 și de ce este acest lucru important?

Păi pentru că:

 • utilizăm cu predilecție standarde xhtml/css strict sau transitional, valide W3C
 • preferăm un design simplu și de impact unuia greoi și încărcat
 • credem în importanța interacțiunii vizitatorilor cu site-ul și a vizitatorilor între ei
 • ne plac lucrurile interesante, prezențele elegante și culorile vibrante
 • contează unde ești și cât de repede ești de găsit

Și știm că uneori vreți să puteți edita singuri conținutul informativ, așa că implementăm un sistem de administrare complet și ușor de utilizat pentru ca dumneavoastră să aveți control total asupra site-ului.


Ce înseamnă „web design”?

Ne adresăm în mod special clienților aflați în căutarea unui produs exclusivist și care vor ceva deosebit, care să iasă în evidență din pleiada de pagini standard de pe internet. Publicul nostru țintă este unul restrâns iar produsele webgraphic.ro sunt întotdeauna ediții limitate.

Asta pentru că, în ce ne privește, webdesignul este o artă, și arta este mai mult decât o simplă reiterare de șabloane și tehnică inginerească. Arta este personală și înseamnă creație.

Și oferim un produs special.

Așadar, ce înseamnă web design?

Termenul de web design denumește întregul proces de creare a unui site web, de la etapa de început, a conceperii structurii și prezentării grafice - design layout, până la finalizarea integrării datelor, adică a imaginilor, textului, fișierelor diverse și a altor elemente care alcătuiesc conținutul site-ului.Webdesign-ul poate fi în multe cazuri însoțit de realizarea unui așa numit CMS (Content Management System), sau sistem de management conținut, valabil în special în cazul magazinelor online, care constă în programarea unui panou de control prin intermediul căruia să poată fi administrate comenzile, conținutul site-ului, produsele afișate etc.

Produsul nostru este împachetat frumos și are un conținut de calitate. E cadoul perfect pe care clienții îl poți face imaginii lor sau performanțelor firmei. În el se includ trei tipuri majore de servicii oferite:

 • webdesign - în general tot ce ține de prezența web:
  • realizare website de prezentare,
  • magazine virtuale,
  • comunități online (forumuri, bloguri, comunități sociale, video sharing etc.)
 • design de identitate - mai mult decât un nume și o imagine:
  • sigle și logo-uri
  • coperți cărți și CD-uri
  • cărți de vizită
  • pachete complete de identitate și branding
 • dezvoltare conținut - îmbunătățiri și promovare a unui website deja existent:
  • copyrighting
  • optimizare
  • SEO - optimizare pentru Google și alte motoare de căutare
  • înscriere manuală și automată în motoare de căutare și directoare web.

Optimizare web & SEO

Optimizarea web, numită și SEO (Search Engine Optimization), este unul din conceptele cheie cu care operăm în conceperea și realizarea de website-uri. Pentru aceasta, utilizăm strategii eficiente și actuale, cu aplicabilitate experimentată deja, în care se regăsesc doar tehnici etice, convenționale și neconvenționale, numite în domeniu și White Hat SEO. Aceasta spre diferență de tacticile ce sunt etichetate cu denumirea generică de Black Hat SEO - o metodă ineficientă și ilicită de a încerca forțarea includerii în căutările Google prin diverse improvizații, cum ar fi umplerea paginilor cu cuvinte cheie, linkuri plătite în directoare web rău-famate, numite și link farms, ascunderea textului prin diverse metode, reclama agresivă de tip spam și altele asemeni. Google se declară complet împotriva acestui gen de search engine spamming și penalizează aspru utilizarea în site-urile web, excluzându-le complet și permanent din indexul său.

Suntem în permanență la curent cu ultimele strategii SEO și ne documentăm frecvent asupra celor mai eficiente tehnici cu rezultate dovedite în domeniul optimizării web. Citim periodic blogul Google pentru a afla sfaturile date de înșiși administratorii Google pentru o bună includere în motoarele de căutare. Experimentăm continuu și notăm observațiile. Repetăm tehnicile cu rezultate bune. Le eliminăm pe cele inutile. Nu suntem interesați în a avea orice fel de trafic, ci trafic de calitate. Este mai important ca site-ul dvs. să fie vizitat de 100 de potențiali clienți, dintre care 5 vor cumpăra pe loc produsul, decât de 1000 de vizitatori complet neinteresați de ce vindeți - ajunși pe site forțat, întâmplător sau din greșeală, în cele mai multe cazuri induși în eroare să acceseze site-ul prin diverse metode de păcălire. Știm că site-ul dvs. trebuie să fie în topul căutărilor relevante, pentru a avea succesul dorit.

Optimizare website și dezvoltare de conținut

Optimizarea pentru includerea în motoarele de căutare (Google, Yahoo!, Bing și altele) nu este totul. Un site trebuie să fie conform standardelor oficiale actuale, trebuie să aibă un cod bine scris și fără elemente redundante sau conținut greoi. De asemenea, PageRank-ul unui site poate contribui și el la afișarea prioritară în căutările Google și denotă popularitatea paginilor site-ului respectiv. Un pas înainte îl reprezintă și înscrierea manuală în bazele de date ale celor mai populare directoare de firme și directoare web de tipul Open Source Directorz (inițial fondat ca DMOZ și actualmente înglobat în serviciile Google).

Pentru o bună optimizare web, atât conținutul efectiv al site-ului trebuie să fie corect și complet, cât și modul în care este scris codul sursă al paginilor.

SEO reprezintă așadar punctul culminant al prezenței dvs. online și poate fi de cele mai multe ori cel mai important factor în determinarea efectivă a volumului de vânzari online. Magazinele virtuale create de noi au în vedere în cel mai înalt grad acest aspect.