Realizăm campanii complete de marketing online conform cu ultimele tendințe și standarde în domeniu. Asigurăm consultanță detaliată privind strategiile optime și modalitățile cele mai bune pe care bazăm implementarea unor campanii generatoare de rezultate rapide și de calitate și venim cu propuneri multiple care să acomodeze bugetul și scopurile dvs. Suntem o agenție de online marketing din Sibiu ce oferă soluții premium, cu strategii coerente și eficiente, dovedite a avea impactul urmărit și folosind unelte și tehnologie de ultimă generație pentru a livra campanii de succes.

Marketing Romania - digital online marketing, SEM și campanii de promovare în Social Media

Serviciile noastre de marketing online sunt disponibile și granular, în cazul în care aveți deja un website (website de prezentare pentru compania dvs., magazin online pentru comercializarea de produse fizice sau virtuale, o revistă online sau un blog personal) sau un canal de Social Media (pagină de Facebook, cont de Instagram sau canal YouTube) și vreți doar să îi creșteți popularitatea și să îl faceți astfel mai vizibil unei audiențe cât mai largi, compusă din persoane cât mai potrivite cu publicul dvs. țintă.

Social Media Management


Pentru unele tipuri de afaceri, social media a devenit în ultimii ani unul din cele mai ample și utile spații de dezvoltare a business-ului, iar acest fapt a forțat marketerii să se adapteze, să dezvolte noi strategii și să reinventeze abordările tradiționale. Platformele ca Facebook, Google sau Youtube sunt capabile să ajungă la o audiență foarte vastă, dar este important ca în același timp să mențineți interacțiunea cu utilizatorii și să răspundeți atât la feedback, cât și la critici, pentru a îmbunătăți angajamentul și a vă conecta cu publicul. A face acest lucru de multe ori necesită un manager de Social Media dedicat.

Gestionarea conturilor de social media poate fi dificilă și consumatoare de timp, motiv pentru care angajarea unui serviciu dedicat pentru aceasta va ajuta la creșterea eficientă și corect implementată a prezenței online, permițându-vă în același timp să vă concentrați asupra altor aspecte ale dezvoltării afacerii dumneavoastră.

Content Marketing


Conștientizarea mărcii, cunoscută și ca brand awareness, este vitală pentru succesul afacerii dvs. Pentru a crește gradul de conștientizare, simpla popularizare prin publicitate nu este suficientă – în schimb, este nevoie de un amestec inteligent de postări pe blog, descrieri de produs și interacțiuni în social media. Acesta este locul unde marketingul de conținut poate face o mare diferență.

Creșterea organică este deosebit de importantă pentru companiile de toate dimensiunile, de la start-up-uri la corporații și firme multinaționale – și o modalitate de a o susține este utilizarea conținutului scris de înaltă calitate, care oferă utilizatorilor articole informative și ajută la optimizarea pentru motoarele de căutare.

Pentru aceasta, echipa noastră de copywriteri vă asigură conținutul potrivit și implementarea lui atât în website cât și în cadrul strategiilor de marketing.

Social Media Advertising


Echipa noastră de specialiști în publicitatea pe canalele de social media are o experiență solidă și un portofoliu amplu atât pentru companiile B2B, cât și pentru B2C, pe majoritatea platformelor populare: Facebook, Instagram și LinkedIn. Printre clienții noștri se regăsesc nume importante din peisajul de business actual. Spre deosebire de managementul social media, publicitatea necesită un set complet diferit de abilități de marketing digital și este de o importanță mai mare. Cu publicul atât de vast al platformelor globale, cum ar fi Facebook, a devenit vitală crearea de campanii de marketing social media capabile să atragă o audiență cât mai precis selecționată și, de asemenea, să ajute la transformarea acesteia în clienți și vânzări reale.

Fără asistența adecvată a unui expert în marketing online, publicitatea pe social media poate fi incredibil de costisitoare și adesea bugetul va fi efectiv risipit dacă nu utilizați strategiile potrivite. Cu toate acestea, dacă este făcută în mod corect, aceasta poate fi una dintre cele mai eficiente modalități de a consolida loialitatea mărcii și, de asemenea, atragerea unui volum mare de clienți.

PPC


Marketing-ul de tip PPC sau PayPerClick (plata-pe-clic) este una dintre cele mai vechi modele de marketing online, care permite plata unei taxe de fiecare dată când cineva dă click pe anunțurile dvs. Acest lucru pare destul de simplu în teorie, dar în practică există o serie de capcane care, cumulate cu setarea incorectă a campaniilor PPC, se pot materializa într-o serie de pierderi semnificative și o ineficiență a costurilor pentru afacerea dvs. PPC este în esență o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., dar fără o strategie adecvată, poate fi dificil să profitați din plin de această metodă de publicitate.

Specialiștii noștri lucrează cu strategii de PPC în industria marketingului online de peste 15 ani și înțelege pe deplin cum să folosească resursele pentru a crea campanii de marketing eficiente, atât din punct de vedere al costurilor, cât și al scopurilor propuse. În timp ce elementele de bază ale serviciilor PPC, cum ar fi anunțurile Google, sunt ușor de înțeles, noi oferim servicii de marketing cu o profunzime mai mare, care se vor concentra pe factori precum relevanța cuvintelor cheie, scorul de calitate și calitatea paginii pentru a optimiza campaniile dvs.

Google Analytics


Unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing online disponibile este Google Analytics. Cu toate acestea, configurarea corectă a unui cont și utilizarea sa eficientă în campanii pot fi dificile, mai ales dacă sunteți la început și nu aveți încă o experiență solidă în utilizarea acestor unelte. Google Analytics poate fi un ajutor puternic care vă ajută să vă dezvoltați o strategie puternică de marketing, dar poate exista o cantitate covârșitoare de date pentru procesare și fără cunoștințele potrivite ele pot părea mulțime de date fără sens.

Dacă optați și pentru realizarea unui website de prezentare sau magazin online de către noi, implementăm automat Google Analytics atât în website, cât și în panoul de administrare, într-o formă ușor de înțeles chiar și pentru cineva fără experiență, în care elementele esențiale sunt reprezentate vizual și care „traduce” numerele și statisticile într-un limbaj prietenos, bazat pe imagini și grafice.

SEM


SEM (Search Engine Marketing) este acronimul folosit pentru a defini cel mai amplu sistem dedicat marketingului pentru motoarele de căutare. După cum sugerează și numele, scopul SEM este de a îmbunătăți și optimiza modul în care un website apare în rezultatele Google, atât cele plătite (PPC), cât și cele organice (SEO). Cu alte cuvinte, SEM se referă la clasamentul Google în ce privește poziționarea paginilor website-ului dvs. – cu cât acestea sunt mai aproape de primele pagini și rezultate, cu atât este mai probabil să primiți clicuri.

SEM funcționează utilizând o serie de tactici multistratificate pentru a îmbunătăți poziția în clasament pentru căutările după cuvintele cheie relevante. Aceasta implică atât strategii SEO organice, cât și tehnici de marketing plătite.

SEM are ca parte componentă și optimizarea de tip SEO, care este un serviciu de optimizare extrem de complex și pe care îl regăsiți în oferta noastră în secțiunea sa dedicată.

Abordarea noastră.


Marketingul online este un proces complex, ce necesită un control permanent și o adaptare constantă, dar care are potențialul de a oferi rezultate spectaculoase. Gradul de dificultate ține de numeroși factori, printre care competitorii direcți și indirecți, gradul de expertiză și experiență al echipei de marketing, eficiența strategiilor, noutatea produsului, referințele externe și multe altele.

Însă pentru orice tip de afacere existentă la ora actuală, marketingul online este o necesitate absolută.

Strategii.


Planificarea strategică a campaniilor se face pe toate palierele specifice, descrise mai sus, alături de optimizarea tuturor resurselor utilizate in cadrul website-ului, de la elementele de bază (SEO, viteză, platformă) la cele mai rafinate (UX/UI).

Mai multedetalii?


Solicitați o ofertă

125

PROIECTE FINALIZATE

15

ANI DE EXPERIENȚĂ

5265

CAFELE ESPRESSO

78

CLIENȚI CARE NE RECOMANDĂ