În 2019, prezența pe canalele Social Media a devenit un element de bază pentru promovarea și creșterea oricărei afaceri. Fie că doriți să vindeți produse și servicii sau să măriți vizibilitatea companiei dvs. online („brand awareness”), rețelele sociale sunt spații virtuale în care prezența dvs. este obligatorie. Echipa noastră dedicată pentru Social Media Marketing, având o experiență bogată în realizarea de campanii de felurite complexități și pentru o varietate mare de nișe, industrii și tipuri de firme, poate fi exact piesa necesară pentru creșterea accelerată a afacerii dvs. – dacă sunteți un start-up proaspăt înființat, sau pentru dezvoltarea durabilă a companiei – dacă sunteți deja pe piață de ceva timp, însă ați remarcat o stagnare în vânzări sau în prognozele cifrei de afaceri.

Social Media Marketing Romania – campanii de promovare pe Facebook, Instagram, LinkedIn și Google

Social Media Advertising


Echipa noastră de specialiști în publicitatea pe canalele de social media are o experiență solidă și un portofoliu amplu atât pentru companiile B2B, cât și pentru B2C, pe majoritatea platformelor populare: Facebook, Instagram și LinkedIn. Printre clienții noștri se regăsesc nume importante din peisajul de business actual. Spre deosebire de managementul social media, publicitatea necesită un set complet diferit de abilități de marketing digital și este de o importanță mai mare. Cu publicul atât de vast al platformelor globale, cum ar fi Facebook, a devenit vitală crearea de campanii de marketing social media capabile să atragă o audiență cât mai precis selecționată și, de asemenea, să ajute la transformarea acesteia în clienți și vânzări reale.

Fără asistența adecvată a unui expert în marketing online, publicitatea pe social media poate fi incredibil de costisitoare și adesea bugetul va fi efectiv risipit dacă nu utilizați strategiile potrivite. Cu toate acestea, dacă este făcută în mod corect, aceasta poate fi una dintre cele mai eficiente modalități de a consolida loialitatea mărcii și, de asemenea, atragerea unui volum mare de clienți.

SEM


SEM (Search Engine Marketing) este acronimul folosit pentru a defini cel mai amplu sistem dedicat marketingului pentru motoarele de căutare. După cum sugerează și numele, scopul SEM este de a îmbunătăți și optimiza modul în care un website apare în rezultatele Google, atât cele plătite (PPC), cât și cele organice (SEO). Cu alte cuvinte, SEM se referă la clasamentul Google în ce privește poziționarea paginilor website-ului dvs. – cu cât acestea sunt mai aproape de primele pagini și rezultate, cu atât este mai probabil să primiți clicuri.

SEM funcționează utilizând o serie de tactici multistratificate pentru a îmbunătăți poziția în clasament pentru căutările după cuvintele cheie relevante. Aceasta implică atât strategii SEO organice, cât și tehnici de marketing plătite.

SEM are ca parte componentă și optimizarea de tip SEO, care este un serviciu de optimizare extrem de complex și pe care îl regăsiți în oferta noastră în secțiunea sa dedicată.

Management Pagini


Pentru unele tipuri de afaceri, social media a devenit în ultimii ani unul din cele mai ample și utile spații de dezvoltare a afacerilor. Platformele ca Facebook, Google sau Youtube sunt capabile să ajungă la o audiență foarte vastă, dar este important ca în același timp să mențineți interacțiunea cu utilizatorii și să răspundeți atât la feedback, cât și la critici, pentru a îmbunătăți angajamentul și a vă conecta cu publicul. A face acest lucru de multe ori necesită un manager de Social Media dedicat.

Gestionarea conturilor de social media poate fi dificilă și consumatoare de timp, motiv pentru care angajarea unui serviciu dedicat pentru aceasta va ajuta la creșterea eficientă și corect implementată a prezenței online, permițându-vă în același timp să vă concentrați asupra altor aspecte ale dezvoltării afacerii dvs.

Toate canalele și rețelele sociale


Suntem destinația ideală pentru tot ce are legatură cu Social Media – de la Facebook, Instagram, Twitter si LinkedIn la strategii mai avansate de promovare prin Social Bookmarking, Digg, StumbleUpon, site-uri tip Wiki și Wikipedia, Technorati, diverse bloguri, vloguri si webloguri, Social Networking și blogging, Social Media PR și Marketing Viral, optimizare specifică de pagini de tip Social Media Optimization pentru toate platformele sociale, tag-uri și hashtag-uri, Mobile Social Media, Guerilla Marketing, precum și rețele tradiționale, cum ar fi forumuri și directoare web, site-uri Video Media ca Vimeo și Youtube, și am mai putea enumera o mie de alte resurse valoroase pe care le putem aborda.

De ce noi?


Timp de peste un deceniu, am lansat un număr impresionant de campanii de promovare, brand awareness și proiecte de marketing social media de succes. Aflați în linia întâi a Social Media Marketing încă din prima zi, am promovat clienți pe MySpace și YouTube când SMM nici măcar nu era un acronim definit, și cu atât mai puțin o strategie folosită de agențiile de marketing. Am văzut toate rețelele, mari și mici, cum s-au născut, au crescut și au evoluat. Și acum avem know-how-ul corect, 15 ani de experiență și instrumentele potrivite pentru a vă aduce afacerea în poziția din care poate beneficia pe deplin de avantajele interacțiunii sociale din mediul online.

Strategii.


Indiferent de platforma pe care operăm – Facebook, Instagram sau altele – planificarea strategică a marketingului în rețelele sociale se face în paralel cu optimizarea integrală a resurselor conexe utilizate, de la conținutul website-ului la SEO/SEM și comunicare/PR.

Mai multe
detalii?


Solicitați o ofertă

125

PROIECTE FINALIZATE

15

ANI DE EXPERIENȚĂ

5265

CAFELE ESPRESSO

78

CLIENȚI CARE NE RECOMANDĂ