Realizăm website-uri ultramoderne de toate tipurile și conform cu ultimele tendințe și standarde în domeniu. Asigurăm consultanță detaliată privind strategiile cele mai bune de design pe care bazăm crearea unor website-uri de calitate înaltă, și venim cu propuneri multiple care să acomodeze bugetul și scopurile dvs. Suntem o agenție de web design din Sibiu ce oferă soluții premium, cu strategii coerente și eficiente, dovedite a avea impactul urmărit și folosind unelte și tehnologie de ultimă generație pentru a crea website-uri cu o interfață ușor de folosit și optimizate pentru o interacțiune de succes cu vizitatorii.

Web Design Romania - realizare website, creare pagini de prezentare și webdesign

Serviciile noastre de web design sunt croite pe nevoile individuale ale fiecărui client și au ca scop transpunerea în mediul online a identității de brand deja definite și coerente. Paleta de culori și impactul vizual prezente în website sunt așadar o extensie a imaginii companiei. Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu unelte moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design cât mai actual, conform ultimelor tendințe în designul web.

Design Ultramodern


Conștientizarea mărcii, cunoscută și ca brand awareness, este vitală pentru succesul afacerii dvs. Pentru a crește gradul de conștientizare, simpla popularizare prin publicitate nu este suficientă – în schimb, este nevoie de un amestec inteligent de postări pe blog, descrieri de produs și interacțiuni în social media. Acesta este locul unde marketingul de conținut poate face o mare diferență.

Creșterea organică este deosebit de importantă pentru companiile de toate dimensiunile, de la start-up-uri la corporații și firme multinaționale – și o modalitate de a o susține este utilizarea conținutului scris de înaltă calitate, care oferă utilizatorilor articole informative și ajută la optimizarea pentru motoarele de căutare.

Pentru aceasta, echipa noastră de copywriteri vă asigură conținutul potrivit și implementarea lui atât în website cât și în cadrul strategiilor de marketing.

Mobile Friendly


Pentru unele tipuri de afaceri, social media a devenit în ultimii ani unul din cele mai ample și utile spații de dezvoltare a afacerilor. Platformele ca Facebook, Google sau Youtube sunt capabile să ajungă la o audiență foarte vastă, dar este important ca în același timp să mențineți interacțiunea cu utilizatorii și să răspundeți atât la feedback, cât și la critici, pentru a îmbunătăți angajamentul și a vă conecta cu publicul. A face acest lucru de multe ori necesită un manager de Social Media dedicat.

Gestionarea conturilor de social media poate fi dificilă și consumatoare de timp, motiv pentru care angajarea unui serviciu dedicat pentru aceasta va ajuta la creșterea eficientă și corect implementată a prezenței online, permițându-vă în același timp să vă concentrați asupra altor aspecte ale dezvoltării afacerii dvs.

Redesign


Deși cei mai mulți clienți au nevoie de un website nou, construit integral de noi, în unele situații ei au deja un website de care sunt în mare parte mulțumiți și vor doar să îl îmbunătățească sau să îl optimizeze. Oferim așadar și servicii de redesign website, actualizare design sau dezvoltare de funcționalități noi, pentru aducerea la standardele curente, cum ar fi o interfață mobile-friendly și responsive, sau implementarea de noi opțiuni.

Administrare facilă


Toate proiectele realizate de noi sunt însoțite de un panou de control performant și ușor de utilizat, cu ajutorul căruia să puteți administra singuri, dacă doriți, conținutul site-ului dumneavoastră, fie că este vorba de un website de prezentare sau de un magazin online la cheie. Pentru magazinele online, această funcționalitate este o necesitate absolut esențială pentru a putea gestiona produsele și comenzile, plus restul opțiunilor de shop management.

Abordarea noastră.


Marketingul online este un proces complex, ce necesită un control permanent și o adaptare constantă, dar care are potențialul de a oferi rezultate spectaculoase. Gradul de dificultate ține de numeroși factori, printre care competitorii direcți și indirecți, gradul de expertiză și experiență al echipei de marketing, eficiența strategiilor, noutatea produsului, referințele externe și multe altele. Însă pentru orice tip de afacere existentă la ora actuală,