Abordarea noastră.


În procesul creativ de realizare a produselor, avem în vedere trei aspecte: estetica vizuală, tehnologia eficientă și optimizarea rezultatului. Astfel că ne străduim să îmbinăm armonios designul ultramodern, aplicat pe o platformă funcțională și un conținut optimizat, atât pentru căutările web, cât și ca arhitectură a codului. Și dincolo de toate acestea, credem în importanța fundamentală a factorului uman și construim o relație personală și informală cu clienții noștri.

Standarde.


Website-urile create de noi sunt întotdeauna la standarde înalte. Utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a oferi produse de calitate, cu un design cât mai actual și modern.

Mai multedetalii?


Contactați-ne

Eco-friendly.

Ne gândim de două ori înainte să imprimăm pe hârtie și utilizăm tehnologia digitală pe cât de mult posibil. Lăsăm o amprentă de carbon minimă asupra mediului și utilizăm echipamente cu un consum verde de energie. Pe scurt, suntem deosebit de prietenoși cu mediul înconjurător.

Credem în echilibrul perfect dintre estetică, funcționalitate și utilizabilitate, îmbinându-le armonios cu o notă generală personalizată după cele mai fine linii ale cerințelor clienților. Urmăm principiile vizuale și inginerești cele mai noi și tendințele cele mai moderne în designul web. Aplicăm întotdeauna doar cele mai bune practici și cele mai eficiente strategii în optimizarea website-urilor și în tehnicile SEO utilizate.

Suntem o echipă alcătuită din persoane tinere și dinamice, cu o bogată experiență în domeniul web. De zece ani pasiunea noastră pentru web design se împletește cu profesia, astfel că utilizăm timpul nostru liber pentru a fi la curent cu cele mai noi și moderne tendințe și tehnologii în designul și standardele web. Oferim soluții complete și eficiente, în care estetica unui design actual și funcționalitatea sa devin sinonime.

Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de produse fiabile, servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor actuale și conform ultimelor tehnologii în materie de webdesign, SEO, e-commerce și social media, în termene rezonabile și la prețuri competitive.

Asigurăm servicii de mentenanță web, optimizare SEO și înscriere manuală în directoare web. Dacă doriți un magazin virtual, înscriem produsele în site-uri de comparare. Adăugăm în indexul Google. Pe scurt, cam tot ce trebuie pentru eficientizarea și popularizarea site-ului.

125

PROIECTE FINALIZATE

10

ANI DE EXPERIENȚĂ

5265

CAFELE ESPRESSO

78

CLIENÈšI CARE NE RECOMANDÄ‚