Portofoliul nostru acoperă o gamă amplă de teme și cuprinde o varietate de soluții web – de la sigle şi materiale promoţionale (flyere, broşuri, afişe), site-uri de prezentare şi blog-uri, până la website-uri complexe, magazine virtuale şi reviste online, precum și servicii conexe: mentenanță, SEO (optimizare pentru motoarele de căutare) și dezvoltare de conținut. Prezentăm aici o parte din ultimele proiecte realizate, selectate astfel încât să acopere o paletă diversă de tipuri de proiecte.

Suntem o firmă de IT din Sibiu ce oferă un set complet de servicii web și conexe: de la web design și web development la optimizare SEO, branding și marketing online, având echipe dedicate pentru fiecare tip de serviciu. Agenția noastră este specializată în realizarea de magazine online – crearea și dezvoltarea platformei, designului și funcționalităților, plus promovarea și optimizarea specifică a magazinului pentru motoarele de căutare. Am livrat un număr impresionant de soluții personalizate de comerț online în cei mai bine de 15 ani de activitate în construcția de magazine virtuale la cheie și administrarea acestora.

Toate proiectele realizate de noi se remarcă prin câteva trăsături esențiale: calitate a produsului și standarde foarte ridicate de execuție, design mobile-friendly și fully responsive, alături de un cod optimizat pentru o viteză superioară de încărcare.