WEB DESIGN

Creăm pagini web la cele mai noi standarde în domeniu, cu unelte moderne și pe platforme stabile. Ne asigurăm că sunt folosite tehnici de ultimă oră pentru a realiza un design cât mai actual, conform ultimelor tendințe în designul web.

SEO

Întreg conținutul site-urilor este optimizat la maxim pentru căutările pe Google, aducând un trafic sporit. Optimizarea pentru motoarele de căutare este în opinia noastră unul din elementele fundamentale ce țin de prezența clienților pe web.

MOBILE-FRIENDLY

Designul este responsive și mobile-friendly, ceea ce asigură o funcționare perfectă și o afișare optimă a conținutului pe orice tip de ecran, fie că este vorba despre desktop, telefon mobil / smartphone sau tabletă.

BRANDING

Fie că este vorba de o siglă, o carte de vizită sau de un pachet complet de identitate vizuală, integrate în designul website-ului sau realizate separat, vă stăm la dispoziție cu idei, consultanță și realizare practică.

ECOMMERCE

Magazinele virtuale create de noi se remarcă prin designul inovator, interacțiunea facilă cu utilizatorii și funcționalitatea impecabilă. La acestea se adaugă și ușurința administrării comenzilor și produselor magazinului online.

ADMINISTRARE

Toate proiectele noastre sunt însoțite de un panou de control performant și ușor de utilizat, cu ajutorul căruia să puteți administra singuri conținutul site-ului dumneavoastră, fie că este vorba de un website de prezentare sau de un magazin online la cheie.

MARKETING

Pentru a ține legătura cu clienții dumneavoastră, este necesar să îi informați constant despre noutăți și oferte. Puteți face aceasta fie apelând la o campanie de marketing prin email, fie prin implementarea unui sistem de newsletter. Noi le oferim pe ambele.

SOCIAL MEDIA

Un aspect important al prezenței dumneavoastră pe web este interacțiunea din social media. Realizăm, administrăm și promovăm pagini personalizate pe Facebook, dar și Twitter și LinkedIn, oferind totodată sfaturi și sugestii în utilizarea lor.

PUBLICAÈšII

Dacă scrieți articole pentru blogul personal, sunteți pasionat de fotografie sau doriți să publicați online un ziar sau o revistă, oferim soluții complete pentru transpunerea creativității dumneavoastră în mediul virtual.

Doriți o ofertă personalizată?