Un design eficient și atrăgător este un design modern, creativ, actual și la standarde înalte, perfect croit pe un fond de uzabilitate și performanță web. Întodeauna un design eficient va însemna clienți mulțumiți. Designul are două fețe: una estetică, vizibilă, de prezentare și întâmpinare, și alta abstractă, ascunsă, de funcționare și dirijare. Designul formei este ceea ce vede utilizatorul la primul contact cu site-ul. Este primul impact dintre identitatea dumneavoastră online și clientul sau vizitatorul. Este foarte important ca această experiență să fie una plăcută și care să îi satisfacă vizitatorului gusturile estetice; apoi ea trebuie să decurgă firesc către curiozitatea, interesul și plăcerea de a continua vizita. De cealaltă parte, designul fondului este mecanismul bine uns din spatele scenei, platforma pe care se desfășoară interacțiunea clientului cu dvs. Ea nu este o simplă înșiruire de funcții și variabile, ci o artă în sine. De aceea webdesignerul este totodată artist și inginer. Și de aceea noi considerăm web-designul ca fiind un concept cu o filosofie complexă în realizarea website-urilor.

Sunt greu, dacă nu imposibil, de trasat granițele fixe a ceea ce înseamnă cu adevărat un design eficient. Deși mulți pot spune cu destulă ușurință ce nu înseamnă, mai ales atunci când au contact cu un design neinspirat, ineficient și desuet. Credem însă că designul formei este o interfață grafică atrăgătoare și totuși esențializată – completă și totuși minimalistă – potrivită temei site-ului și totuși cumva specială și deosebită de altele din aceeași categorie. Designul fondului este o platformă stabilă, ușoară, prietenoasă și facil de utilizat. Parte integrantă din conceptul site-ului, ușor de administrat, rapidă și securizată, fără elemente inutile sau neidentificabile.

De o bună vreme încoace, un design modern și actual a ajuns să însemne design Web 2.0. Adică toate cele de mai sus cu o doză sporită de interacțiune socială și dinamism. Simplitate și performanță la puterea a doua, a fost și este tendința cu cel mai mare potențial din domeniul conceptelor web.

De ce designul nostru este un design web2.0 și de ce este acest lucru important?

Păi pentru că:

  • utilizăm cu predilecție standarde xhtml/css strict sau transitional, valide W3C
  • preferăm un design simplu și de impact unuia greoi și încărcat
  • credem în importanța interacțiunii vizitatorilor cu site-ul și a vizitatorilor între ei
  • ne plac lucrurile interesante, prezențele elegante și culorile vibrante
  • contează unde ești și cât de repede ești de găsit

Și știm că uneori vreți să puteți edita singuri conținutul informativ, așa că implementăm un sistem de administrare complet și ușor de utilizat pentru ca dumneavoastră să aveți control total asupra site-ului.