Un design eficient şi atrăgător este un design modern, creativ, actual şi la standarde înalte, perfect croit pe un fond de uzabilitate şi performanţă web. Întodeauna un design eficient va însemna clienţi mulţumiţi. Designul are două feţe: una estetică, vizibilă, de prezentare şi întâmpinare, şi alta abstractă, ascunsă, de funcţionare şi dirijare. Designul formei este ceea ce vede utilizatorul la primul contact cu site-ul. Este primul impact dintre identitatea dumneavoastră online și clientul sau vizitatorul. Este foarte important ca această experienţă să fie una plăcută şi care să îi satisfacă vizitatorului gusturile estetice; apoi ea trebuie să decurgă firesc către curiozitatea, interesul şi plăcerea de a continua vizita. De cealaltă parte, designul fondului este mecanismul bine uns din spatele scenei, platforma pe care se desfăşoară interacţiunea clientului cu dvs. Ea nu este o simplă înşiruire de funcţii şi variabile, ci o artă în sine. De aceea webdesignerul este totodată artist şi inginer. Şi de aceea noi considerăm web-designul ca fiind un concept cu o filosofie complexă în realizarea website-urilor.

Sunt greu, dacă nu imposibil, de trasat graniţele fixe a ceea ce înseamnă cu adevărat un design eficient. Deşi mulţi pot spune cu destulă uşurinţă ce nu înseamnă, mai ales atunci când au contact cu un design neinspirat, ineficient şi desuet. Credem însă că designul formei este o interfaţă grafică atrăgătoare şi totuşi esenţializată – completă şi totuşi minimalistă – potrivită temei site-ului şi totuşi cumva specială şi deosebită de altele din aceeaşi categorie. Designul fondului este o platformă stabilă, uşoară, prietenoasă şi facil de utilizat. Parte integrantă din conceptul site-ului, uşor de administrat, rapidă şi securizată, fără elemente inutile sau neidentificabile.

De o bună vreme încoace, un design modern şi actual a ajuns să însemne design Web 2.0. Adică toate cele de mai sus cu o doză sporită de interacţiune socială şi dinamism. Simplitate şi performanţă la puterea a doua, a fost şi este tendinţa cu cel mai mare potenţial din domeniul conceptelor web.

De ce designul nostru este un design web2.0 şi de ce este acest lucru important?

Păi pentru că:

  • utilizăm cu predilecţie standarde xhtml/css strict sau transitional, valide W3C
  • preferăm un design simplu şi de impact unuia greoi şi încărcat
  • credem în importanţa interacţiunii vizitatorilor cu site-ul şi a vizitatorilor între ei
  • ne plac lucrurile interesante, prezenţele elegante şi culorile vibrante
  • contează unde eşti şi cât de repede eşti de găsit

Şi ştim că uneori vreţi să puteţi edita singuri conţinutul informativ, aşa că implementăm un sistem de administrare complet și ușor de utilizat pentru ca dumneavoastră să aveți control total asupra site-ului.